Waarom

Beweging, gezonde voeding en plezier is onmisbaar voor elk kind. Want samen bewegen en eten is samen (op)groeien. Happy2Move maakt dit voor kinderen met een beperking bereikbaar: na schooltijd, tijdens studiedagen en tijdens vakanties. We kijken naar wat uw kind al kan en waarin het nóg beter kan worden. Daar gaan we mee aan de slag. Altijd kijkend naar de mogelijkheden van uw kind en met plezier voorop. Zo maken we een dag bij Happy2Move niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

We verzorgen én ontzorgen. We halen kinderen op uit de klas en brengen ze ’s avonds (waar mogelijk en nodig) thuis – na de warme maaltijd. En in de tussentijd zorgen we dat kinderen lekker in beweging zijn en vrienden maken. Zoals de dag van een kind hoort te zijn.

Het ontstaan

Het is belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten en gezond kunnen eten. Zeker kinderen met een beperking. Vanuit deze visie is Happy2Move gestart. In 2012 werden de deuren van de eerste locatie geopend in Amsterdam Noord. Waar toen vijf kinderen werden begeleid, draagt Happy2Move nu zorg voor zo’n vierhonderd kinderen. Dit op acht locaties verspreid door Noord-Holland. Aan het roer staan twee vrienden met een sportachtergrond en een passie voor zorg. Samen met het team zorgen ze voor een veilige en gezonde leeromgeving.

Wat wij belangrijk vinden

Ons team bestaat uit locatieleiders, (sportief) pedagogisch medewerkers, persoonlijk begeleiders, verpleegkundigen en stagiaires. Een perfecte mix. Zij bedenken verrassende activiteiten die passen bij uw kind. De activiteiten bedenken zij met (wetenschappelijke) kennis in het achterhoofd. Ze hebben allemaal te maken met acht punten die we belangrijk vinden. Dat maakt de activiteiten leuk én leerzaam.

Kinderen verdienen een plek waar ze

  • zich goed voelen
  • vrienden kunnen maken
  • goede spullen hebben om mee te sporten en leren
  • zich ontwikkelen
  • gezonde maaltijden eten
  • gezien en gehoord worden
  • zich geaccepteerd voelen
  • hetzelfde behandeld worden, met of zonder een beperking

Deze punten komen (onder andere) uit de wetenschappelijke “Schalock-methode”.

Wie uw kind begeleiden

Bij Happy2Move werken veel begeleiders. Hierdoor kunnen we kinderen alle aandacht geven die zij nodig hebben en verdienen. In de groep en 1-op-1. Hoe intensiever we uw kind namelijk begeleiden, hoe sneller uw kind zich kan ontwikkelen.

Onze locatieleiders hebben een zorggerelateerde hbo-opleiding afgerond. Naast de locatieleider werken er pedagogisch medewerkers en persoonlijke begeleiders op onze locaties. We zorgen ervoor dat alle kinderen voldoende zorg en aandacht krijgen. Hierdoor kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Zo weten we zeker dat elk kind voldoende aandacht krijgt waardoor het maximaal kan groeien. Op elk vlak.

Ons team staat altijd open voor nieuw talent. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een stageplek of een vrijwilligersfunctie. We hebben een inclusief personeelsbeleid, waar ruimte is voor iedereen. Kan jij een mooie bijdrage leveren voor onze bijzondere doelgroep? Bekijk dan onze vacatures.

Dit zijn wij!

Goed om (digitaal) kennis te maken! Misschien heeft u ons wel eens op een locatie gezien of ziet u hier wat nieuwe gezichten. Wilt u in contact komen met een van ons? Bekijk onze contactpagina voor de contactgegevens per locatie.

Disa

Locatieleider

Alkmaar

Monica

Locatieleider

Heerhugowaard

Naomi

Locatieleider

Heemskerk

Danique

Waarnemend locatieleider

HCA

Lana

Waarnemend locatieleider

Haarlem

Silvana

Locatieleider

Bergen

Michelle

Locatieleider

Amsterdam Zuid Oost

Mylene

Locatieleider

Amsterdam Noord