4
Terug naar werk overzicht

Want bij ons kun je…

… met en voor een doelgroep werken die extra aandacht vraagt en verdient
… bijdragen aan de gezondheid en sportieve ontwikkeling van kinderen
… onderdeel uitmaken van een jong en divers team

Sportfanaat

We vinden het belangrijk dat kinderen bewegen, goed eten en samen plezier maken. Zeker kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Jij weet dat als geen ander. Daarom pas je zo goed bij ons. Want wij zijn Happy2Move.

Over jou

Het lijkt jou fantastisch om bezig te zijn met kinderen met een beperking. Misschien omdat je zelf een (klein)kind hebt met een beperking, of wellicht werkte je in deze bijzondere branche. Hoe dan ook: je hebt een hart voor de kinderen.

Iets uitgebreider

Wij zijn altijd op zoek naar handjes. Bijvoorbeeld in de keuken, als we gezonde maaltijden voor de kinderen bereiden. Maar je bent ook van harte welkom bij de (sportieve) activiteiten.

De (belangrijke) details

We bieden vier dagen per week naschoolse dagbesteding: op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 18.00 uur. Alle hulp is welkom. Of je alleen aan het eind van de middag wilt helpen, de hele dag of de hele week.

Je krijgt van ons…

… een rol in een hecht team
… een mogelijkheid om kinderen écht blij te maken
… dankbare kinderen én ouders

Over Happy2Move

Happy2Move is een jonge en frisse organisatie met een unieke kijk op het bieden van begeleiding aan kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. In onze naschoolse dagbesteding staan drie onderdelen centraal: bewegen, gezonde voeding en vervoer. Ouders zijn enthousiast over Happy2Move. Inmiddels zijn we gegroeid naar het (in 2022) zorg mogen dragen voor ruim 400 kinderen verspreid over Noord-Holland.

Enthousiast geworden?

Heel fijn! Druk op de onderstaande button en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk.