Happy2Move — Bergen

Kort geleden zijn wij in contact getreden met de Ruimte en wij denken een succesvolle samenwerking met elkaar aan te kunnen gaan. Onze doelstelling is om vanaf 6 januari 2020 naschoolse dagbesteding te gaan bieden op de Ruimte.

Op dinsdag 10 september zijn wij tijdens de ouderavond aanwezig en kunt u met uw vragen bij ons terecht. De rest van het jaar zullen wij gebruiken om i.s.m. de Ruimte de naschoolse dagbesteding op te starten. De verwachting is dat wij in november/december geïnteresseerde ouders zullen uitnodigen voor een intakegesprek. U kunt uw interesse kenbaar maken door te mailen naar heliomarebergen@happy2move.nl. Wij nemen daarna contact met u op!

Vanaf 6 januari 2020 verwachten wij van maandag t/m donderdag open te zijn. Onze activiteiten organiseren wij vanuit een van de klaslokalen in de Ruimte. De kinderen krijgen ongeveer een uur bewegingsactiviteiten aangeboden in de gymzaal en er zal ruimte zijn voor vrij spel, zowel binnen als buiten. Aan het einde van de dag krijgen de kinderen een warme maaltijd. Tussen 17.30 en 18.00 worden de kinderen opgehaald of naar huis gebracht door onze extern ingehuurde vervoerder.

Let op: op deze school nemen we voor de naschoolse dagbesteding alleen kinderen aan die ook op de Ruimte naar school gaan. Voor de vakantieopvang kunnen wel kinderen worden aangemeld van buiten school. 

Voor meer informatie omtrent de Ruimte kunt u kijken op:
https://www.heliomare.nl/locaties/heliomare-de-ruimte-in-bergen/

 

 

Neem contact op