4
Terug naar werk overzicht

Want bij ons kun je…

… met en voor een doelgroep werken die extra aandacht vraagt en verdient
… bijdragen aan de gezondheid en sportieve ontwikkeling van kinderen
… onderdeel uitmaken van een jong en divers team
… werken in een platte organisatie met veel vrijheid

Stage Persoonlijk begeleider

We vinden het belangrijk dat kinderen bewegen, goed eten en samen plezier maken. Zeker kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Jij weet dat als geen ander. Daarom pas je zo goed bij ons. Want wij zijn Happy2Move.

Over jou

Het lijkt jou fantastisch om te werken met kinderen met een beperking. Werken in een omgeving waar diversiteit belangrijk is, trekt je.

Je doet een opleiding die aansluit. Dit kan een mbo- of een hbo-opleiding zijn. Wij zijn een erkende mbo-stageaanbieder voor de onderstaande aansluitende opleidingen. Hbo-studenten kunnen solliciteren als de opleiding raakvlakken heeft met de aangeboden stage.

  • Begeleider gehandicaptenzorg (25475)
  • Begeleider specifieke doelgroepen (25476)
  • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (25484)
  • Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (25477)
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478)

Alleen op locatie Amsterdam Zuidoost:

  • Verzorgende IG (25491)
  • Verpleegkundige (25480)

Iets uitgebreider

Als persoonlijk begeleider help je kinderen die een beetje extra hulp kunnen gebruiken. Ieder kind heeft een zorgplan, waarin precies staat welke zorg het kind nodig heeft.
Je werkt hieraan gedurende de hele dag, zoals tijdens de (bewegings)activiteiten en tijdens de eetmomenten. Hoewel je persoonlijk begeleidt, maak je altijd onderdeel uit van de groep. Dat is fijn voor het kind én voor jou.

Happy2Move staat (onder andere) voor bewegen. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is daarom het bedenken van activiteiten. Uiteraard samen met collega’s. Papierwerk hoort natuurlijk er ook bij. Zo schrijf je zorgplannen, maak je rapportages en hou je dossiers bij. Uiteraard allemaal met hulp van jouw collega’s.

De (belangrijke) details

Bij voorkeur ben je vier dagen in de week aanwezig. In overleg is vijf dagen mogelijk. Je doet dit op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.30 uur tot 18.00 uur.

Je krijgt van ons…

… goede begeleiding
… een leerplek waar je je thuis voelt

Over Happy2Move

Happy2Move is een jonge en frisse organisatie met een unieke kijk op het bieden van begeleiding aan kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. In onze naschoolse dagbesteding staan drie onderdelen centraal: bewegen, gezonde voeding en vervoer. Ouders zijn enthousiast over Happy2Move. Inmiddels zijn we gegroeid naar het (in 2022) zorg mogen dragen voor ruim 400 kinderen verspreid over Noord-Holland.

Hoe je solliciteert

Een motivatiebrief of cv is niet nodig. We krijgen graag een eerste indruk als we je “in het echt” zien. Wel zo persoonlijk, niet zo ingewikkeld. Klik op de onderstaande button en we nemen contact met je op.