Happy2Move — Amsterdam Noord

In 2012 is in Amsterdam Noord de eerste vestiging van Happy2Move geopend in het clubhuis van wielervereniging Ulysses op sportpark de Weeren. In deze groene en afgezonderde omgeving kunnen kinderen met een beperking (4 t/m 20 jaar) in alle rust activiteiten ondernemen die gericht zijn op sporten, gezonde voeding en plezier! Wij maken gebruik van sporthal de Weeren, de 1,5 km lange naastgelegen wielerbaan en een prachtig kunstgrasveld om de activiteiten te faciliteren. Na school en tijdens vrije, studie en- of vakantiedagen bieden wij naschoolse dagbesteding.

Locatie Noord vangt onder andere kinderen op van de Heldringschool SO, Heldringschool VSO, Alphons Laudy SO, de Alphons Laudy VSO, Orion College Noord, de Koetsveldschool en SBO Universum. De kinderen van de Heldringschool VSO, Alphons Laudy VSO, Koetsveldschool en Orion College Noord worden naar Happy2Move gebracht door het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam. Happy2Move kan vanaf deze scholen geen kinderen ophalen wanneer u geen leerlingenvervoer heeft. De kinderen van de andere genoemde scholen worden door onze eigen medewerkers en eigen bussen gehaald van school. Wanneer het school van uw kind niet tussen dit rijtje staat, kunt u altijd contact op nemen om te vragen of wij opvang kunnen bieden. In sommige gevallen is dat zeker mogelijk. Met scholen uit cluster 4 werken wij niet samen en vangen wij ook geen kinderen op.

Sinds 3 september 2018 is onze vestiging in West gesloten en worden alle kinderen opgevangen op deze locatie. Wanneer uw kind op een school in West zit zal hij/zij vervoerd moeten worden naar onze locatie in Noord. Wij bieden dus wel opvang, maar de reisafstand is helaas groter geworden.

Hieronder kunt u de routebeschrijving naar onze vestiging downloaden:

Routebeschrijving

Neem contact op