Happy2Move — Amsterdam Noord

In 2012 is in Amsterdam Noord de eerste vestiging van Happy2Move geopend in het clubhuis van wielervereniging Ulysses op sportpark de Weeren. In deze groene en afgezonderde omgeving kunnen kinderen met een beperking (4 t/m 20 jaar) in alle rust activiteiten ondernemen die gericht zijn op sporten, gezonde voeding en plezier! Wij maken gebruik van sporthal de Weeren, de 1,5 km lange naastgelegen wielerbaan en een prachtig kunstgrasveld om de activiteiten te faciliteren. Na school en tijdens vrije, studie en- of vakantiedagen bieden wij naschoolse dagbesteding.

Locatie Noord vangt onder andere kinderen op van de Heldringschool SO & VSO, Alphons Laudy SO & VSO, Orion College Noord, de Koetsveldschool en SBO Universum. De kinderen van de Heldringschool SO, Orion College Noord en SBO Universum, alle 3 scholen die in stadsdeel Noord liggen, worden door onze eigen medewerkers in onze eigen bussen van school gehaald. Op de overige scholen, die buiten stadsdeel Noord liggen, maken we gebruik van het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam. Happy2Move kan vanaf scholen buiten stadsdeel Noord geen kinderen ophalen wanneer een kind geen leerlingenvervoer heeft. Wanneer de school van uw kind niet tussen dit rijtje staat, kunt u contact op nemen om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Met scholen uit cluster 4 werken wij niet samen en vangen wij ook geen kinderen op. Onze ervaring is dat deze doelgroep over het algemeen niet samen gaat met kinderen uit cluster 3.

Sinds 3 september 2018 is onze vestiging in West gesloten en worden alle kinderen opgevangen op deze locatie. Wanneer uw kind op een school in West zit zal hij/zij vervoerd moeten worden naar onze locatie in Noord. Wij bieden dus wel opvang, maar de reisafstand is helaas groter geworden.

Hieronder kunt u de routebeschrijving naar onze vestiging downloaden:

Routebeschrijving

Neem contact op