VRIENDEN VAN

Dé organisatie die helpt structurele steun en projecten gefinancierd te krijgen. Ook dit jaar doen wij weer ons uiterste best om kinderen met een beperking de garantie te bieden op een plekje bij onze sportieve dagbesteding. Wij van Vrienden van Happy2Move en de kinderen hebben hierbij jouw steun nodig! Word daarom nu Vriend van Happy2Move en maak samen met ons het verschil! Geef kinderen met een beperking een kans op een plezierige sportieve dagbesteding. Want ieder kind heeft toch dezelfde rechten?

Haal het beste uit het kind én uit jezelf! Happy2Move is een organisatie die een gevarieerd sportprogramma aan mensen met een beperking biedt.  Naast de verschillende sportactiviteiten bieden wij ook trainingen aan, waarbij kinderen leren beter om te gaan met hun beperking en de kans op het ontwikkelen van secundaire problematiek wordt verkleind.

Naast het kind denken wij ook aan het gezin. Sommige gezinnen worden flink belast doordat zij een kind met een beperking hebben. Bij Happy2Move vinden wij het belangrijk dat het kind direct bij ons kan starten. Om die behoefte op te kunnen vangen zijn financiële middelen nodig. Help jij ons mee met het bemiddelen van de plaatsing? Word nu Vriend van Happy2Move!

Voor meer informatie over Vrienden van Happy2Move kunt u kijken op onze website:
http://vriendenvan.happy2move.nl/