Over ons

Het initiatief van Happy2Move is onder andere bedacht door Alex Breedt. Tijdens een tweejarig project op het Ronald McDonald Centre genaamd de dagarrangementen kwam Alex tijdens zijn studie (HBO Sport & Bewegen) voor het eerst in contact met kinderen met een beperking. In de zomer van 2011 kreeg het idee om een naschoolse dagbesteding te starten voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gestalte.
 
In oktober 2011 is Happy2Move als stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Na bijna een jaar aan voorbereiding is september 2012 begonnen met de opvang van 5 kinderen op onze eerste locatie in Amsterdam Noord. Door de combinatie van sport, gezonde voeding en vervoer was het animo voor Happy2Move overweldigend. De eerste jaren is de visie op het product verder ontwikkeld tot wat het nu is. Zo is de eerste vestiging gevestigd in het clubhuis van een wielrenvereniging, maar alle andere vestigingen zijn gevestigd in scholen. Door opvang in scholen te bieden wordt voorkomen dat er tussen de middag een complexe vervoersbeweging is om kinderen naar Happy2Move locaties te krijgen.

Sinds september 2012 heeft Happy2Move een enorme groei doorgemaakt en wordt er anno 2020 aan +/- 350 kinderen zorg geboden op 6 locaties.

In 2013 mocht Happy2Move op uitnodiging van de Witte Bedjes de AEX openen.

In 2014 is Happy2Move door Cliëntenbelang Amsterdam genomineerd voor de Amsterdamse Pluim.

In 2017 is Alex Breedt genomineerd voor Amsterdammer van het Jaar.

Als u contact wilt opnemen met Alex dan kan dat via e-mail. Alex is bereikbaar op alex@happy2move.nl.