Intake procedure

De intakeprocedure gaat van start zodra u uw gegevens invult op de aanmeldpagina. Wij nemen, ongeacht de inhoud, contact met u op! Echter stelt de informatie Happy2Move in staat om direct en gericht met u het gesprek aan te gaan.

Indien aan randvoorwaarden (bijv: indicatie) is voldaan dan nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek op locatie. Belangrijk is om gelijk te achterhalen naar welke zorg u en uw kind op zoek zijn. Indien Happy2Move aan de verwachtingen kan voldoen dan vervolgen we het gesprek en is het van belang een aantal intakeformulieren in te vullen. Met het invullen van de formulieren verschaft u ons o.a. inzicht in NAW gegevens, de beperking van uw kind en geeft u bijvoorbeeld toestemming voor het opvragen van rapportages bij eerdere betrokken instanties.  

Na het kennismakingsgesprek en het invullen van de formulieren zullen we een proefdag afspreken. Door uw kind een dag(deel) in de praktijk te laten meedraaien vormen we pas echt een goed beeld en kunnen we bepalen of een samenwerking verstandig is. En zodra dat het geval is, welke begeleidingsvorm daar het beste bij past. Happy2Move biedt naast groepsbegeleiding ook persoonlijke/individuele begeleiding aan kinderen. De proefdag vindt uiteraard plaats op de locatie waarop uw kind in het vervolg ook zorg zal ontvangen. De hoofdpedagoog van desbetreffende vestiging vult een proefdag formulier in evalueert deze na afloop met u. 

Alle partijen tevreden? Dan is het zaak de samenwerking te formaliseren. Voordat uw kind kan starten hebben wij alle formulieren nodig en is het tekenen van een zorgovereenkomst noodzaak. Zodra dit heeft plaatsgevonden zult u in overleg met de hoofdpedagoog een startdatum bepalen en levert Happy2Move de best mogelijke zorg aan uw kind! 

Hieronder kunt u de volgende PDF-bestanden downloaden: