Ambulante begeleiding

Happy2Move biedt naast naschoolse dagbesteding ook ambulante begeleiding. Deze zorg kan zowel op school als thuis worden geboden.

Bij begeleiding op school ondersteunt een medewerker uw kind 1 op 1 in de klas. Van te voren worden er in overleg met school en u doelen opgesteld waar de medewerker met uw kind aan gaat werken. Dat kunnen doelen zijn die gerelateerd zijn aan het onderwijs. Denk hierbij aan ondersteunen bij rekenen of taal. Maar dat kunnen ook doelen op sociaal gebied zijn. Denk hierbij aan het ondersteunen van uw kind tijdens het buitenspelen om sociale contacten aan te gaan met andere kinderen.

Bij thuisondersteuning kunnen we de zorg voor je kind even overnemen. Een medewerker komt op afgesproken tijden bij je thuis om zorg te verlenen. Dat kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn. De medewerker zal in overleg met u doelen bepalen waar de medewerker met uw kind aan gaat werken. De doelen kunnen liggen op de cognitieve of sociale ontwikkeling. Als ouder kan je wat extra aandacht aan andere kinderen besteden of er even tussenuit.

Bent u in begeleiding op school of thuis geïnteresseerd informeer naar de mogelijkheden bij onze locaties of neem contact op met onze centrale administratie.